Dragnea bombardează cu cereri de eliberare. Propriii avocați i-au dat cu flit


Dragnea bombardează cu cereri de eliberare. Propriii avocați i-au dat cu flit

Infractorul condamnat în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, Liviu Dragnea, încearcă pentru a patra oară să scape de pușcărie

Astfel, Dragnea a fost scos, miercuri, din Penitenciarul Rahova și dus la Tribunalul București, unde trebuia să se judece procesul în care susține că este deținut ilegal și cere să fie pus de îndată în libertate.

Este vorba despre o contestaţie la executare, procedură iniţiată de avocaţii lui Dragnea la începutul anului, care urmăreşte eliberarea de îndată a acestuia.

Sunt invocate implicaţii pe care o decizie a CCR referitoare la completurile specializate de la instanţa supremă i se va aplica inclusiv lui, deşi a fost condamnat definitiv înainte de pronunţarea hotărârii respective, confrom digi24.

CITIȚI ȘI: Tupeul infinit al infractorului: Dragnea cere “eliberarea imediată”

Însă, avocații lui Dragnea nu s-au prezentat astăzi la proces. Unul dintre avocați a invocat probleme de sănătate, iar cel de-al doilea a cerut preschimbarea termenului de judecată. Pe cale de consecință, procesul a fost amânat pentru data de 18 februarie.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.