EȘEC grotesc al statului român în cazul tinerelor UCISE la Caracal. Incompetență, nesimțire și PENSII SPECIALE

Jurnalistul Mircea Marian (Newsweek România) răbufnește, pe Facebook, la adresa incapabilelor și sinistrelor autorități ale statului român, care, după ce au eșuat groaznic în cazul tinerelor ucise la Caracal, își pasează acum vina de la unele la altele încercând să-și ascundă incompetența în spatele unor ”explicații” de o stupizenie rară.

”Și-n loc de concluzie: toți angajații instituțiilor care au eșuat în cazul de la Olt sunt beneficiari ai pensiilor speciale/ militare”, explică Mircea Marian.

Vă prezentăm comentariul jurnalistului:

”Eșec groaznic al statului român în cazul tinerelor ucise în Olt. Un stat complet incapabil să protejeze cetățenii cinstiți, după ce, de 30 de luni, nu face decât să apere infractorii.

Și ce face statul român în fața dramei din Olt, de care este responsabil în bună măsură? Instituțiile statului își pasează vina de la unele la altele și își ascund incompetența în spatele unor explicații tehnice stupide. Nici o scuză, nici o asumare a unei responsabilități.

Și-n loc de concluzie: toți angajații instituțiilor care au eșuat în cazul de la Olt sunt beneficiari ai pensiilor speciale/ militare.

PS: La circa șase ani de la prăbușirea unui avion în Apuseni, când Aura Ion a murit de frig așteptând salvatorii, povestea se repetă. După drama din Apuseni, nimeni nu a fost sancționat și, în consecință, nici nu s-a schimbat nimic”.