EXCLUSIV Candidata videochat: Oana Lovin, ”iepurașa” PSD-istului Daniel Tudorache pentru Primăria Sectorului 1. Culisele planului


EXCLUSIV Candidata videochat: Oana Lovin, ”iepurașa” PSD-istului Daniel Tudorache pentru Primăria Sectorului 1. Culisele planului

După prestația cu sparanghel izbutită la protestul din Piața Victoriei, tânăra videochatistă Oana Lovin (sursa foto: Raed Krishana) a reușit să-i stârnească, la cele mai intense cote, interesul primarului PSD-ist al Sectorului 1, Daniel Tudorache.

Surse prezente la tatonările deja efectuate precizează, în exclusivitate pentru Podul.ro, că Tudorache urmează să aibă o întrevedere, la finalul acestei săptămâni, cu Oana Lovin și cu șeful ei pe linie de grupare putinistă – ne referim la incorigibilul Dan Chitic, caraghioasa ”stea” a Sputnik.md, care e șeful unui partiduleț de buzunar pro-Rusia, anti-SUA, anti-UE ș.a.m.d.. Partenerul lui Chitic este puțin spus dubiosul fost colonel SRI Daniel Dragomir.

Oana Lovin, Dan Chitic și exoticii lor – care, surprinzător, nu poartă coifuri de staniol și nici fesuri cu clopoței – i-au propus lui Tudorache un parteneriat politic în perspectiva viitoarelor alegeri locale. Scopul lor este obținerea unor fonduri de la Tudorache și PSD pentru susținerea unei candidaturi a tinerei videochatiste la Primăria S1, intenție pe care Oana Lovin a anunțat-o deja public, pe când își flutura sparanghelul prin Piața Victoriei.

Potrivit surselor Podul.ro, disperat fiindcă e prăbușit în sondaje, Daniel Tudorache ia în calcul să susțină în mod subteran, la locale, mai mulți candidați-iepuri în speranța că aceștia i-ar favoriza candidatura, rupând ici-colo din electoratul marii sale rivale, europarlamentara USR Clotilde Armand, care deține cele mai mari șanse pentru a câștiga Primăria Sectorului 1. Desigur, planul lui Tudorache ridică multe probleme și necunoscute, mai ales că mesajele Oanei Lovin sunt diametral opuse celor susținute de Clotilde Armand, ceea ce se vede și de pe Lună, cu ochiul liber. La rândul lor, Chitic și Lovin salivează la gândul primirii unor fonduri ”de campanie” de la Tudorache.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.