EXCLUSIV Dan ”Felix” Voiculescu și Firea pregătesc revenirea lui Neculai Onțanu: candidat la Primăria S2 cu susținerea PSD! Culisele negocierilor

Potrivit surselor Podul.ro, fostul turnător securistoid Dan ”Felix” Voiculescu și Neculai Onțanu (șeful partidulețului ADER, o clonă grosolană a UNPR) negociază intens, zilele acestea, cu liderii PSD, în scopul desemnării celui din urmă în cursa pentru Primăria Sectorului 2, cu sprijinul partidului celor trei trandafiri.

Negocierile de culise au loc după ce, recent, partidulețul Puterii Umaniste (păpușat de Dan ”Felix” Voiculescu, fost pușcăriaș de drept comun și patron Intact) a anunțat semnarea unei alianțe electorale cu ADER și susținerea lui Neculai Onțanu în lupta pentru Primăria S2.

Amintim că la S2 activează cel mai șters edil PSD al Capitalei, absentul Mihai Mugur Toader, fratele Rodicăi Nassar și vechi colaborator al lui Neculai Onțanu, fost primar al S2.

Aceleași surse susțin că Dan ”Felix” Voiculescu a convocat-o pe vechea sa angajată Gabriela Firea (șefa PSD București) pentru a-i da indicații în privința revenirii lui Neculai Onțanu.