Rareș Bogdan: "Coaliția PNL-PSD va rezista 100%, întrucât Putin câștigă alegerile din Rusia, iar lucrurile pot deveni și mai complicate!"


Rareș Bogdan: "Coaliția PNL-PSD va rezista 100%, întrucât Putin câștigă alegerile din Rusia, iar lucrurile pot deveni și mai complicate!"

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat vineri seară, la Digi24, că, din rațiuni geopolitice, actuala coaliție guvernamentală, formată din PNL și PSD, "va rezista 100%", respectiv nu se va destrăma în anul electoral în curs. 

În acest context, Rareș Bogdan a reliefat că România are nevoie de un Guvern stabil pe fondul războiului dus de Rusia împotriva Ucrainei, existând semnale că regimul Putin va escalada agresiunea militară după alegerile prezidențiale din martie, ale căror deznodământ e previzibil. 

"Coaliția va rezista 100%. Va rezista pentru că Vladimir Putin câștigă alegerile din Rusia și, foarte probabil, după asta lucrurile pot deveni și mai complicate în Ucraina, văzând discursurile sale din ultima perioadă legate de testamentul lui Petru cel Mare, Gurile Dunării și Odesa. România are nevoie de un Guvern stabil, de un Guvern cu o majoritate calificată în Parlament și oricât de mult nu ne-am iubi noi, liberalii cu socialiștii, suntem nevoiți să conviețuim împreună și să guvernăm România împreună", a spus Rareș Bogdan. 

 

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.