EXCLUSIV: Îl TRĂDEAZĂ Daea pe Dragnea, sau șeful PSD a făcut PACE cu Gabriel Oprea? Fiul generalului, CONSILIERUL ”Marelui Cormoran”

Gabriel Marin Oprea, cunoscut drept Gabriel Oprea jr., a trecut de prima probă la un concurs de angajare la Ministerul Agriculturii, potrivit informațiilor prezentate de minister și consultate de G4Media.ro.

Fiul fostului ministru al Internelor este cunoscut în cercurile mondene din București pentru prezentările de modă ca manechin al creatoarei Adina Buzatu, dar și pentru aparițiile spectaculoase în cluburile de lux.

Podul.ro a intrat pe fir și a obținut următoarele informații din intimitatea afacerii, pe care le redăm telegrafic:

”Domnul Gabi Oprea Junior va deveni rapid consilier al ministrului Petre Daea.

Azi (luni – n. red) a trecut proba scrisă. A fost afișat rezultatul și a fost admis: e consilier debutant în Ministerul Agriculturii.

Urmează să-și facă debutul direct la cabinetul ministrului Agriculturii.

Urmează ca Daea să-l anunțe în postul de consilier personal.

La examen, ”Cormoranul șef” a făcut scandal. Venise de dimineață de la 7.30 în sediul MADR și țipa ca apucatul. Oprea Jr sosise modest cu un jeep din dotarea familiei, iar oficialii din comisie nu veniseră. Pe Daea l-au apucat damblalele pe motiv că sărăcuțul Oprea Junior era nevoit să aștepte atât de mult pentru a da examenul, care a avut loc în urmă cu două săptămâni. Acum treaba e ca și rezolvată!”.