Fostul pușcăriaș Adrian Severin se văicărește că Iohannis îi retrage decorațiile. Are nesimțirea să se considere ”condamnat politic”, insultând astfel memoria adevăratelor victime ale genocidarului regim comunist

Aflat printre primele nume de pe răbojul președintelui Klaus Iohannis, care a anunțat că retrage decorațiile primite de persoanele condamnate, fostul pușcăriaș putinistoid Adrian Severin (condamnat pentru primire de șpagă la PE), odinioară unul dintre ideologii PSD, se văicărește caraghios, pe Facebook, având oripilanta nesimțire de a se considera... ”condamnat politic”, ceea ce reprezintă o nouă și mizerabilă insultă de proporții la adresa adevăratelor victime ale represiunii comuniste.

Iată ce halucinează fostul pușcăriaș de drept comun Adrian Severin:

”Cel căruia îi place să poarte însemnele unor decorații pe care nu le are, retrage altora însemnul meritelor pe care el nu le poate avea. Vai de țara în care meritul ajunge sluga nemerniciei! (...) În plus, vorbim despre retragerea declarațiilor de la condamnații politici, de la oameni cu sentințe absolut nule pronunțate de instanțe ilegal formate (după cum a decis CCR)”.