FOTO Supărată că Daddy a ajuns la pușcărie, Claudia Țapardel a plecat în Costa Rica. Se văicărește că au afectat-o profund nedreptățile din România

Fiindcă nu mai e privită cu ochi buni în PSD după încarcerarea lui Liviu Dragnea și instalarea unei noi conduceri, neavând nici cea mai mică șansă să primească un loc eligibil pe vreo listă, oricare, fosta europarlamentară pesedistă Claudia Țapardel anunță, pe Facebook, că se află pe o perioadă nedeterminată în Costa Rica (țară de care se îndrăgostise și Elena Udrea, dar asta până ce i-a cunoscut închisorile).

Caraghioasă de-a dreptul, Țapardel – o predilectă goarnă dragnistă care a susținut cu agresivitate și diletantism, la Bruxelles, atacurile PSD-ALDE la adresa justiției, făcând de râs România – susține într-o postare că a ales să plece într-o vacanță îndelungată ”în Paradis”, fiindcă nu e ”o statuie de bronz” și au afectat-o profund lipsa de corectitudine și nedreptățile din România:

”Anul 2019 a fost pentru mine un an al multor situații limită.

Situații pe care le-am depășit, cred, cu demnitate și cu fruntea sus, desi mulți m-au vrut jos... dar care m-au afectat. Și da, deși pentru un politician este imperativ să pozeze într-o <statuie de bronz> frumos poleită la exterior, eu prefer sa-mi recunosc vulnerabilitatea și să admit că nedreptatea doare, că lipsa de corectitudine, de caracter, de principii este împotriva structurii mele, a modului meu de gândi și de a simți. Pentru că mai presus de toate sunt un om, un suflet de român care oriunde s-ar afla în aceasta lume și din orice pozitie și-a dorit să-și reprezinte țara și să facă bine romanilor. Dar la subiectul ăsta o să revenim...cândva..”.

Mai mult chiar, Țapardel își anunță fanii că își va povesti vacanța din ”Paradis” pe Facebook, cu lux de amănunte și în capitole de sine stătătoare. Ceea ce va fi fascinat, credem noi, și pentru cei mai mulți votanți ai PSD, care nu vor ajunge niciodată în Costa Rica.