Gâdea e topit după Dan Barna-USR. Îi laudă strategia, scorul și interviurile. Ce urmărește, de fapt, nejurnalistul lui Felix?


Gâdea e topit după Dan Barna-USR. Îi laudă strategia, scorul și interviurile. Ce urmărește, de fapt, nejurnalistul lui Felix?

Discurs incredibil de favorabil lui Dan Barna, liderul USR, din partea lui Mihai Gâdea, care până la europarlamentare a desconsiderat, hulit, împroșcat cu invective și dezinformări tot ce venea din zona tinerei formațiuni politice asociate adesea cu mișcările de proteste rezist.

Iată ce spune acum omul de casă al turnătorului Felix despre liderul USR: „Dan Barna face o chestie foarte interesantă împreună cu USR-ul: pare că ei au câștigat alegerile și își asumă victoria, chiar de pe locul 3 în alegeri. Face un lucru de asemenea interesant - vine și "joacă pe tot terenul": dă interviuri, când primește o solicitare de interviu, e acolo, vine la Antena 3 și - știu că unii s-ar putea să fie surprinși de analiza mea - face o figură bună și așa cum știu politicienii care joacă la mare și nu la mic, vine și încearcă să seducă o cât mai mare parte din public. 

Nu spune lucruri care știe că i-ar putea deranja, dimpotrivă, este relaxat, onest, direct, nearogant. În această seară merge la prietenul Marius Tucă și dă interviu. Ieri a avut două intervenții telefonice, la două posturi diferite de televiziune. Și dintr-o dată încearcă să facă un 'reach' cât mai mare. În momentul în care vrea să ajungă la un număr cât mai mare de oameni are nevoie de 'reach', are nevoie să 'prindă' cât mai mulți oameni, are nevoie să vorbească cu un electorat cât mai mare”.

Având în vedere că oamenii pârțâitorului Felix nu laudă și nu admiră politicieni decât pe bază de slugărnicie, ordin sau interes, iubirea pe care Gâdea o nutrește acum față de Dan Barna e cam contra naturii. Fie Gâdea se gândește că USR-Plus va deveni curând cea mai importantă formațiune politică și încearcă să-i pupe preventiv dosul, fie vrea să stârnească invidii în zona Plus, cealaltă formațiune a Alianței 2020, nepomenind intenționat niciodată despre aceasta sau menționând cu vădită scârbă numele lui Dacian Cioloș, președintele Plus, astfel încât orgoliile să tulbure apele alianței și să se producă fisuri importante în sânul ei.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.