IMAGINI EXCLUSIVE. Mihai Gâdea zboară la business class și doarme cu ventuzele crăcănate

Odată ieșit din spațiul aerian românesc și eliberat de umbra apăsătoare a fundului scofâlcit al domnului profesor Voiculescu, șeful propagandei latriniste Mihai Gâdea (43 de ani, de mâine) s-a relaxat complet și a căzut într-un somn adânc, cu ventuzele cărnoase atât de depărtate una de cealaltă încât păreau certate (sau spuzite) de la ultimul pupat pasional de dosuri pesediste.

Aflat în drum spre Londra, de unde urma să se îmbarce spre New York, toamna trecută, Gâdea a dormit profund sprijinindu-și pe perna moale de la business class capul parcă tot mai umflat, cu care clocește emisiuni toxice pentru românii naivi, din fericire tot mai puțini și mai greu de prostit de odioasa propagandă antenistă, clădită pe interesele personale ale unui personaj de joasă speță cum este Dan Voiculescu care s-a îmbogățit furând sute de milioane de dolari din afacerile derulate de fosta Securitate (în fapt, banii poporului român) a cărei rotiță importantă a fost.

Și colegul de latrină al lui Gâdea, celebrul pugilist  Mircea Badea – „cinci secunde” a fost imortalizat într-o ipostază asemănătoare, în urmă cu aproximativ doi ani. Foto Badea - click.ro.

Podul atrage atenția că fotografiile atașate acestui text sunt exclusive, iar preluarea acestora se poate face doar cu citarea sursei.