Justiția îi apără pe jandarmii care au călcat în picioare și au gazat civili nevinovați pe 10 August! Protejarea aparatului de represiune

Faptul că justiția i-a condamnat în primă instanță pe agresorii din 10 august ai deja celebrei jandarmerițe, deși nici măcar unul dintre jandarmii care au călcat în picioare și au gazat civili nevinovați nu a fost trimis în judecată, ceea ce este puțin spus revoltător, arată că justiția se mișcă repede doar atunci când e vorba de apărarea aparatului de represiune, explică jurnalistul Mircea Marian (Newsweek), pe Facebook.

”Foarte bine că justiția s-a mișcat repede și i-a condamnat, în primă instanță, pe agresorii din 10 august 2018 ai doamnei din Jandarmerie.

Dar cum se face că jandarmii care au bătut civili nevinovați nici măcar nu au fost trimiși în judecată, deși filmările sunt la fel de clare?

Justiția se mișcă foarte repede doar când e vorba să apere aparatul de represiune, dar nu se grăbește când e vorba de nevinovați bătuți și gazați la ordinul PSD?

De cazul Țăndărei – nouă ani de procese, deși aveau un dosar beton instrumentat de poliția britanică – nici nu mai pomenesc, fiindcă îmi stric ziua.

Aș pune întrebările astea CSM-ului, dar ei sunt ocupați să își apere pensiile speciale, i-aș deranja”.