Lovitură pentru Gâdea după ce a acționat abuziv față de Ionel Dancă. O membră CNA s-a autosesizat: "E perpetuat un climat de ură şi dezbinare în societatea românească"

Mihai Gâdea primește o lovitură pentru nemernicia, slugărnicia, mahalagismul de care a dat dovadă față de Ionel Dancă când l-a dat afară din emisiune și l-a amenințat cu bodyguarzii.

VEDEȚI ȘI: VIDEO Dictatură marca Antena 3: Ionel Dancă, dat afară din emisiune și amenințat cu bodyguarzii de Gâdea


Concret, Membra CNA Dorina Rusu a anunţat că s-a autosesizat a transmis că „o asemenea atitudine contribuie la perpetuarea unui climat de ură şi dezbinare în societatea românească“.

„Ca membru CNA, consider că este foarte grav că un moderator (în acelaşi timp director de televiziune) îşi permite să aibă o asemenea atitudine faţă de un invitat care are o părere diferită de a sa şi de a postului de televiziune pe care îl conduce. O asemenea atitudine, din partea unui post cu mare audienţă cum este Antena 3, contribuie la perpetuarea unui climat de ură şi dezbinare în societatea românească“, a transmis Dorina Rusu, potrivit adevărul.ro

Ea a explicat ce articol din Legea Audiovizualului a fost încălcat şi a amintit de un incident similar, cu aceiaşi protagonişti – în februarie 2018, Mihai Gâdea i-a urat lui Ionel Dancă să „o pupe în c*r pe Kovesi“. În acel caz, Antena 3 a fost sancţionată cu o amendă de 40.000 de lei, chiar dacă tardiv şi la pachet cu un alt derapaj.

„Potrivit art 67 din Decizia 220 privind Codul de reglementare a conţinutului audiovizual, moderatorii nu trebuie să profite de apariţia lor constantă în programe într-un mod care să contravină exigenţelor de asigurare a imparţialităţii“, a explicat Dorina Rusu.