Mafia s-a unit oficial, de frica anticipatelor. Ciolacu, Ponta și Tăriceanu cer Avocatului PSD, Renate Weber, să sesizeze CCR

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, liderul Pro România, Victor Ponta, respectiv președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, cer Avocatului Poporului, Renate Weber, să sesizeze CCR împotriva OUG privind alegerile parlamentare anticipate, fiind vorba despre o ordonanță care dacă ar rămâne în picioare, atunci ar reprezenta o lovitură electorală majoră pentru frontul politic controlat de PSD. 

Cei trei președinți de partid contestă prevederea care oferă posibilitatea alegătorilor de a vota oriunde în țară dacă nu se află în localitatea de domiciliu. Mai mult, aceștia reclamă că Guvernul nu a mai respectat principiul separării puterilor în stat prin faptul că a dat 25 de OUG într-o singură ședință. Puteți citi AICI documentul solicitării, publicat de Hotnews. 


Amintim că Renate Weber a dat de înțeles luni seară la Antena 3 că va ataca la CCR OUG pe alegerile parlamentare anticipate. 

CITIȚI ȘI: Avocatul PSD anunță că va ataca la CCR 2 OUG vitale pentru România. Weber, mână de ajutor pentru UDMR

De altfel, și șeful UDMR, Kelemen Hunor, i-a scris Avocatului Poporului cerându-i să atace la CCR ordonanța privind alegerile anticipate, ceea ce arată că UDMR tremură de spaimă că ar putea rata intrarea în Parlament.

CONSULTAȚI ȘI: UDMR dârdâie de spaimă că ratează Parlamentul. Kelemen Hunor vrea nimicirea la CCR a OUG privind alegerile anticipate