Magistrații care se dau de ceasul morții pentru pensiile speciale au dat o nouă sentință monstruoasă. Două brute care au violat o fetiță de 10 ani au fost eliberate din arestul preventiv


Magistrații care se dau de ceasul morții pentru pensiile speciale au dat o nouă sentință monstruoasă. Două brute care au violat o fetiță de 10 ani au fost eliberate din arestul preventiv

Magistrații, acei bugetari vinovați pentru faptul că nu s-a aflat adevărul juridic în cazul Dosarului Revoluției și în privința Dosarului Mineriadei, sunt cei care amenință aproape zi de zi cu proteste, greve, revolte, întrucât pe 28 ianuarie se va da votul final pe eliminarea pensiilor speciale.

Tot magistrații sunt cei care au șocat întreaga Românie în urma deciziei din Dosarul Țăndărei. Dosarul Ţăndărei priveşte traficarea a 181 de copii romi în Marea Britanie, unde erau folosiţi la cerşetorie şi furturi. În Anglia, 120 de traficanţi au fost prinşi şi aruncaţi după gratii. În România, cei 25 de inculpaţi arestaţi şi puşi sub acuzare în 2010 au fost eliberaţi după câteva luni şi acum, după 9 ani de procese, au fost achitaţi sau instanţa a constatat că faptele s-au prescris după ce le-a schimbat încadrările juridice în unele mai uşoare.

CITIȚI AICI MAI MULTE DETALII: Justiția defectă care scapă infractorii, dar zbiară după pensii speciale și sporuri de condiții vătămătoare. Polițist britanic: „mă tem pentru poporul român”

Cea mai recentă decizie scandaloasă dată de magistrați vine în cazul unei fetițe de 10 ani care a fost forțată să întreţină raporturi sexuale normale, orale şi anale cu unul dintre agresori. Nici ţipetele copilei şi nici faptul că aceasta sângera abundent nu l-a impresionat pe al doilea bărbat, care a violat-o, la rândul lui. Conform unor surse judiciare, indivizii au continuat să o violeze pe copilă şi după ce aceasta leşinase. Cu toate acestea, conform Adevărul, Judecătoria Brăila a hotărât pe 16 ianuarie să revoce arestarea preventivă în cazul lui Cătălin Cornel Drăgan (30 de ani) şi Corin Mămăligeanu (20 de ani), ambii fiind cercetaţi în prezent pentru lipsire de libertate şi viol. Decizia instanței poate fi contestată. 

Procurorul de caz: "Din materialul probator administrat în cauză până la acest moment a rezultat că, la data de 24.11.2019, în jurul orei 20,30, primul dintre inculpaţi a abordat-o pe victima minoră ce se afla în proximitatea unui magazin „non stop” de pe raza municipiului Brăila şi, prin exercitarea de ameninţări, a condus-o pe un teren viran amplasat la ieşirea din municipiu, unde, prin constrângere, a întreţinut cu minora un act sexual; în continuare, acelaşi inculpat a condus-o pe victimă, tot împotriva voinţei ei, într-un imobil nelocuit din municipiul Brăila, unde, atât prin exercitarea de constrângeri, dar şi profitând de imposibilitatea minorei de a se apăra, a mai întreţinut cu aceasta raporturi şi acte sexuale, cauzându-i leziuni traumatice. În acelaşi imobil menţionat anterior s-a aflat şi cel de-al doilea inculpat care, ulterior celui dintâi, a întreţinut şi el raporturi sexuale cu victima".

Sursa foto: ȘtirileProTV

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.