MISIUNEA agentului moscovit Diacov și a rusofililor din PSRM: Dodon președinte pentru 25 de ani, prin modificarea Constituției! Iurie Reniță, avertisment de foc

Deputatul Iurie Reniță (fost ambasador al Basarabiei la București) a avertizat în termeni duri, la TV8.md, că așa-zisul democrat Dumitru Diacov încearcă să forțeze, împreună cu agenții de influență ai Rusiei și cu slugile acestora din PSRM, modificarea Constituției pe model kremlinologic, astfel încât Republica Moldova să fie capturată definitiv de Rusia, iar rusofilul Igor Dodon să ajungă președinte pentru următorii 25 de ani.

Podul.ro vă prezintă avertismentul lui Iurie Reniță:


”Nu, nu Constituția trebuie schimbată, cu excepția articolului 13, ci persoanele trebuie schimbate. Persoanele ca domnul Dumitru Diacov și alții, care de fiecare dată când nu le convine ceva spun că trebuie schimbat totul.

Cred că domnul Diacov își dorește asta, modificarea Constituției, împreună cu mulți alții care își sincronizează acțiunile împreună cu Dodon, cu socialiștii și cu Moscova.

Domnul Diacov își dorește să-l vadă președinte pe Dodon încă 25 de ani, exact ca pe Putin.

Iată, nu Constituția trebuie trebuie modificată, ci clasa politică și actorii. Și în primul rând mă refer la alde Dodon, care a profanat caracterul parlamentar al Republicii Moldova și a subordonat toate instituțiile statului, din păcate și prin contribuția unor colegi din Parlament”.