Nesimțire incredibilă! Președintele Colegiului Medicilor face zid în jurul medicului pesedistoid și plagiator Beuran, după ce o pacientă de 66 de ani a luat foc pe masa de operație și a MURIT! Nu-i interesează deloc sănătatea pacienților


Nesimțire incredibilă! Președintele Colegiului Medicilor face zid în jurul medicului pesedistoid și plagiator Beuran, după ce o pacientă de 66 de ani a luat foc pe masa de operație și a MURIT! Nu-i interesează deloc sănătatea pacienților

De-a dreptul halucinant: în loc să desfășoare o anchetă serioasă și corectă care să elucideze circumstanțele și responsabilii recentului incident șocant de la Spitalul Floreasca – ne referim la pacienta de 66 de ani, bolnavă de cancer, care a murit după ce a luat foc pe masa de operație –, președintele Colegiului Medicilor, Gheorghe Borcean, îi instigă pe pacienții și pe prietenii medicului plagiator și pesedistoid Mircea Beuran (care susține că nu se afla în sala de operație și că, în general, el nu are nici o responsabilitate) să sară în apărarea acestuia din urmă.  

CITEȘTE și ÎNGROZITOR: o pacientă bolnavă de cancer a luat FOC pe masa de operație, la Spitalul Floreasca: „Femeia era în flăcări, am stins focul cu o găleată de apă”

Gheorghe Borcean nu explică însă de ce se tărăgănează desfășurarea unei anchete serioase. Vă amintim că Mircea Beuran a fost consilier prezidențial al nomenklaturistului Ion Iliescu.

Jurnalistul Mircea Marian (Newsweek) avertizează, pe Facebook, că Gheorghe Borcean nu este preocupat absolut deloc de sănătatea pacienților, ci doar de ”onoarea nereparată” a plagiatorului Mircea Beuran.

Vă prezentăm comentariile jurnalistului:

”În loc să ofere garanția unei investigații independente, în interesul pacienților, președintele Colegiului Medicilor, Gheorghe Borcean, face un apel la prietenii și pacienții lui Beuran să sară în apărarea acestuia.

Ce nesimțit. Ce solidaritate de castă prost înțeleasă. Ce cap în gura pacienților îngrijorați că ar putea să pățească la fel.

Tot ce cer eu este o anchetă corectă a acelui incident: să ascultăm toate părțile implicate, să vedem documentele. De ce? Nu fiindcă vreau eu capul pesedistului Beuran, ci fiindcă dacă nu vom învăța din greșeli și dacă nu-i vom sancționa pe cei care au greșit, astfel de nenorociri se vor repeta.

Domnul Borcean, în loc să fie preocupat de pacienți, e preocupat strict de onoarea nereperată a lui Beuran.

Și uite așa, prin solidaritatea profesorilor-moguli-plagiatori o să mai moară alți nevinovați prin spitale. Noi ne vom tângui, ei își vor vedea de sifonarea resurselor statului”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.