News Alert! Ninel Peia, dispărut la Cluj, a fost găsit de Poliție la o mănăstire din Suceava


News Alert! Ninel Peia, dispărut la Cluj, a fost găsit de Poliție la o mănăstire din Suceava

Candidatul la prezidențiale Ninel Peia a fost găsit vineri dimineață de polițiști la Mănăstirea Putna, județul Suceava. Peia, dispărut joi dimineață în plină campanie electorală, de la un hotel din Cluj, spune că a fost la mănăstire să se roage și să împărtășească.

De altfel, chiar dacă nu a comunicat cu el și habar nu avea unde se află, familia candidatului a refuzat să reclame dispariția acestuia, motivând că se întâmplă des. 

La momentul transmiterii acestei știri, el discută cu polițiștii, care au deschis o anchetă după ce a fost dat dispărut.

Știre în curs de actualizare

CItește și: Dispariția unui prezidențiabil. Soția candidatului pierdut de SPP nu e deloc îngrijorată de „evaporarea” lui Ninel al ei: „dispare des”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.