Noaptea ca hoții! Liviu Dragnea votează la căderea întunericului

Digi24 scrie că PSD a făcut public calendarul de vot al liderilor partidului cu mare întârziere, aproape toți fiind programați la urne pe seară, între orele 18 și 20. Locația în care își va exprima votul președintele PSD, Liviu Dragnea, în jurul orelor 19.00, nu a fost dezvăluită.

Pentru a nu mobiliza electoratul la urne, liderii PSD au decis ca ei să nu se grăbească să meargă la secțiile de votare, luând decizia să lase pentru orele târzii ale serii exprimarea dreptului constituțional. Doar Viorica Dăncilă, care acționează în continuare separat de stafful de campanie al PSD, se va prezenta la urne la ora 11. Liviu Dragnea va vota în jur de 19.00, conform programului făcut public de PSD.

Potrivit observator.tv, liderul PSD ar vota tot la Liceul Teoretic Jean Monnet din București, unde a mai făcut-o și în anii precedenți. La referendumul pentru redefinirea familiei, la această secție de votare s-a înregistrat și un incident care s-a viralizat rapid, cu doi membri ai secției de votare, unul de la PNL și unul de la USR, care au refuzat să strângă mâna întinsă de mafiotul șef al PSD.