O senatoare dinamitează propunerea lui Nicolae Moga la Ministerul de Interne: "Este inconștiență curată!"


O senatoare dinamitează propunerea lui Nicolae Moga la Ministerul de Interne: "Este inconștiență curată!"

Senatoarea USR, Florina Presadă, aduce acuzații la adresa senatorului PSD, Nicolae Moga, cel propus să îi ia locul lui Carmen Dan la conducerea Ministerului de Interne, considerând că este o „inconștiență curată” să i se dea portofoliul de ministru. 

CITIȚI ȘI: Carmen Dan și-a dat demisia din funcția de ministru de Interne. Cine este favorit să-i ia locul

Florina Presadă atrage atenția că senatorul PSD de Constanța, care în prezent îl înlocuiește pe Claudiu Manda după plecarea la Bruxelles, nu stăpânește regulamentul Senatului, nu citește corect ordinea de zi, nu știe ce să supună la vot sau când și cui să îi dea cuvântul.

Senatorul Moga îl înlocuieşte pe domnul Manda după ce acesta a plecat la Bruxelles ca europarlamentar. Vă spun cum sunt şedinţele de plen cu dl Moga prezidându-le: haos! Deşi a fost preşedintele Comisiei de Regulament din Senat, dl Moga nu stăpâneşte deloc acest regulament. Au fost multe momente penibile în plenul Senatului în ultima lună pentru că domnul Moga nu citeşte corect ordinea de zi, pentru că nu ştie ce să supună la vot sau când şi cui să dea cuvântul”, a scris Florina Presadă pe Facebook.

Senatoarea USR speră ca după această demisie a lui Carmen Dan se vor afla mai multe despre momentul 10 august.

Aici a ajuns acest partid, care nu e, în acest moment, decât un vehicul pentru ca diverse personaje, oameni politici, să profite de resursele publice. Să guverneze cu integritate şi competenţă în interesul românilor nu mai e de mult obiectivul PSD”, a mai scris senatoarea USR.

Redăm postarea Florinei Presadă în întregime:

Carmen Dan a plecat. Şi a plecat acuzând că Dăncilă a cedat presiunii publice. Presupun că sutele de mii de oameni care i-au cerut demisia după 10 august au lăsat-o indiferentă pe doamna Dan. Sper, totuşi, ca odată cu plecarea doamnei Dan să aflăm mai multe despre momentul 10 august. (...)

Senatorul Moga îl înlocuieşte pe domnul Manda după ce acesta a plecat la Bruxelles ca europarlamentar. Vă spun cum sunt şedinţele de plen cu dl Moga prezidându-le: haos! Deşi a fost preşedintele Comisiei de Regulament din Senat, dl Moga nu stăpâneşte deloc acest regulament. Au fost multe momente penibile în plenul Senatului în ultima lună pentru că domnul Moga nu citeşte corect ordinea de zi, pentru că nu ştie ce să supună la vot sau când şi cui să dea cuvântul.

Este inconştienţă curată să dai acest portofoliu dlui Moga. Dar, pe de altă parte, când am văzut noi ultima dată că PSD îşi numeşte miniştrii pe criterii de competenţă?

Aici a ajuns acest partid, care nu e, în acest moment, decât un vehicul pentru ca diverse personaje, oameni politici, să profite de resursele publice. Să guverneze cu integritate şi competenţă în interesul românilor nu mai e de mult obiectivul PSD.

Iubeşte România cu ochii deschişi!”, a scris Florina Presadă pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.