Oroarea de la Caracal. Profesoara Cristina Tunegaru, scrisoare DEVASTATOARE pentru Dăncilă: NU avem nevoie de alți oportuniști ABJECȚI!

”Noi, femeile din România, nu avem nevoie de alți oportuniști abjecți, ci de o voce care să articuleze problemele noastre reale”, îi transmite Vioricăi Dăncilă profesoara Cristina Tunegaru, într-o scrisoare deschisă postată pe Facebook, după ce prezidențiabila PSD s-a pretat să politizeze de o manieră puțin spus mizerabilă tragedia de la Caracal.

Podul.ro vă prezintă mesajul Cristinei Tunegaru.

”Doamna Dăncilă,

Încetați să profitați de o tragedie pentru planurile dumneavoastră politice. Vă lăudați că sunteți prima femeie prim-ministru al României. Sperați să deveniți prima femeie președinte.

Noi, femeile din România, nu avem nevoie de alți oportuniști abjecți, ci de o voce care să articuleze problemele noastre reale.

Suntem victime ale violenței, acasă și pe stradă, suntem victime ale lipsei de educație. În fiecare zi, în țara pe care o guvernați, mor femei de cancer de col uterin, o boală care poate fi prevenită, aproape eradicată în țările civilizate. Suntem hărțuite în mijloacele de transport în comun, suntem reduse la tăcere, acasă, în public, la serviciu. Cele mai multe violuri nici măcar nu sunt raportate, nicidecum să ajungă la judecată și condamnare.

Asta aș vrea să fie pe agenda unui prim-ministru femeie, nu showurile de imagine și răfuielile de partid”, scrie Cristina Tunegaru.