Pentru că avea DIAREE, senatorul PSD Virginel a chemat elicopterul SMURD care l-a transportat de la Suceava la București


Pentru că avea DIAREE, senatorul PSD Virginel a chemat elicopterul SMURD care l-a transportat de la Suceava la București

Senatorul PSD Virginel Iordache a ajuns la spitalul din Suceava cu simptome de toxiinfecție alimentară: îl durea capul, avea grețuri și diaree. Medicii locali i-a spus că are un banal enterovirus, dar senatorul PSD nu i-a crezut și a chemat elicopterul SMURD, să-l ducă la București, relatează publicația Obiectiv de Suceava. Pentru domnul senator, elicopterul a sosit imediat și l-a transferat la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Suceava către Institutul “Matei Balș“ din București. Diagnosticul a fost confirmat în Capitală: un virus aerogen, o formă ușoară de boală, ceva dureri de cap, amețeală și diaree.

Secretarul de stat Raed Arafat a confirmat abuzul, dar s-a spălat pe mâini: el nu se afla în țară și nu el a aprobat transferul senatorului Virginel Iordache de la Suceava la București.

Iordache nu a răspuns la acuzațiile jurnaliștilor de la Obiectiv de Suceava

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.