Pesediste iresponsabile. Dăncilă și Pintea s-au năpustit asupra bebelușilor, singurele ființe umane din țara asta care nu le pot (încă) huidui


Pesediste iresponsabile. Dăncilă și Pintea s-au năpustit asupra bebelușilor, singurele ființe umane din țara asta care nu le pot (încă) huidui

După mai multe momente stânjenitoare petrecute în județul Vrancea, zonă controlată de baronul roșu Marian „Portofel” Oprișan, unde a fost întrebată inclusiv cum o să se descurce cu politica externă a României în calitate de președinte dacă nu cunoaște nicio limbă străină, iar româna o vorbește ca și cum ar fi învățat-o la fără frecvență, Viorica „Coc” Dăncilă s-a năpustit asupra nou născuților din Spitalului Județean Sf. Pantelimon Focșani.

În gestul iresponsabil față de bebeluși, pe care i-a strâns la piept și le-a suflat în gură, fără o mască de protecție adecvată, lidera PSD a fost acompaniată de ministrul Sănătății, Sorina Pintea, acuzată recent că vrea să pună mână pe cele peste 26 de milioane de euro donate pentru spitalul oncologic pentru copii care se construiește acum, de către Asociația Dăruiește Viață, în curtea fostului spital Budimex (actualul Marie Curie, dar insistăm cu Budimexul că poate învață și primărița incompetentă Gabriela Firea cum se numesc spitalele de care nu s-a ocupat în cei aproape patru ani de mandat).

Dacă Dăncilă avea totuși părul prins în tradiționalul burete de umflat cocul, Pintea era cu lațele vâlvoi și cam nespălate. A luat copilul și s-a lăsat pozată ca o mamă psd iubitoare care ar demola și mâine spitalul de oncologie pediatrică dacă s-ar putea, de ciudă că nu i-a ieșit nimic la ditamai „afacerea” (cel puțin așa se vorbește despre ea în lumea medicală și despre comisioanele uriașe pe care le ar încasa din diverse intermedieri, înlesniri, trafic de influență de care ar trebui să se intereseze totuși DNA).

Alaiul roșu a fost condus pe holurile spitalul de directorul acestuia– Constantin Mândrilă - condamnat definitiv pentru furt de conserve din Rezerva de Stat, care a permis accesul în aceste secții și le-a încurajat pe „guvernantele” demise să comită gesturile grave relatate mai sus, scrie jurnalistul Sebastian Oancea pe Facebook.

Sursa Foto: Sebastian Oancea/Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.