Primarul Robert Negoiță o boxează pe ruda Firea: ”De ce stăm în trafic și ne sufocăm în fum?” Bădălău și Oprișan, niște ”hiene rânjite”


Primarul Robert Negoiță o boxează pe ruda Firea: ”De ce stăm în trafic și ne sufocăm în fum?”  Bădălău și Oprișan, niște ”hiene rânjite”

După ce a anunțat că nu va mai candida din partea PSD la Primăria Sectorului 3, edilul Robert Negoiță a călcat-o pe coadă, într-o intervenție la Digi 24 TV, chiar pe ruda sa, primărița Gabriela Firea, care i-a botezat băiatul.

Mai exact, întrebat în repetate rânduri dacă o va susține pe Firea în lupta pentru Primăria Capitalei, Negoiță a evitat să dea orice răspuns, motivând că ”întrebarea e grea”.

Imediat după acest moment, întrebat ce părere are despre Bucureștiul zilelor noastre, Negoiță i-a administrat Gabrielei Firea o lovitură sub centură:

”Marile probleme ale Bucureștiului sunt traficul și mediul. Cineva trebuie să răspundă: de ce trebuie să stăm în trafic și să ne sufocăm în fum? Să ni se răspundă la întrebările astea și să ni se spună ce s-a făcut în ultimii ani”.

”Așadar și la doamna Firea vă referiți, da?”, a întrebat Prelipceanu, iar Negoiță l-a încredițat că a înțeles bine: ”Da. Nimeni nu e exclus!”

În aceeași intervenție, Negoiță i-a catalogat pe baronii Bădălău și Oprișan drept ”șacali, hiene rânjite”

Vă amintim că fostul premier Victor Ponta dă din coate, mai nou, lăsând să se înțeleagă că vrea să candideze la Primăria Capitalei.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.