Probleme în Paradis. Dragnea, supărat pe Toader că nu a dat încă OUG care să-l scape de pușcărie: "Pe acest subiect nu mai discut cu el niciodată"

Lanțul de iubire dintre Liviu Dragnea și Tudorel Slugărel Toader devine fragil din cauza faptului că ministrul Justiției întârzie să dea ordonanțele care l-ar scăpa de închisoare pe președintele PSD.

Concret, întrebat luni dacă a discutat cu ministrul Justiţiei despre ordonanţele promise de acesta şi care nu au fost depuse, Liviu Dragnea s-a arătat supărat pe ministrul Justiției replicând că el pe acest subiect nu mai discută cu Tudorel Toader niciodată.

Liviu Dragnea a precizat că nu l-a invitat pe Tudorel Toader la şedinţa Comitetului Executiv al PSD de marţi, informează stiripesurse.ro

Întrebat când se va rezolva problema ordonanţelor promise de către ministrul Justiţiei, Dragnea a răspuns: „Nu ştiu”.

Întrebat în continuare dacă a discutat cu Tudorel Toader despre acest lucru, liderul PSD a replicat: „Am spus de mai multe ori, şi m-aş bucura să mă credeţi, că eu pe acest subiect nu mai discut cu dl Toader niciodată”.

Chestionat dacă are un termen rezonabil până la care aşteaptă ca ministrul Justiţiei să facă ceea ce a promis, Dragnea a spus: „V-am răspuns la întrebare, sincer”.