Propaganda rusă îi aduce elogii Gabrielei Firea: "O lecție de cum trebuie să apară public un om politic!". Un consilier general al PNL demontează o manipulare lansată de pesedistă și un fost deputat PRM

Oficina propagandistică oficială a Kremlinului, Sputnik.md, i-a dedicat un articol elogios primarului PSD Capitalei, Gabriela Firea, prin trompeta Dragoș Dumitriu, fost deputat PRM și PC, îndopat de statul român cu o pensie specială. Osanalele i-au fost aduse Gabrielei Firea pentru așa-zisul program gratuit de testare COVID-19 dedicat cadrelor didactice și elevilor care prezintă simptome de răceală și vor să afle dacă s-au infectat cu noul coronavirus.

CITIȚI ȘI: SCANDALOS: Statul român îi plătește PENSIE specială unui PROPAGANDIST putinist! EXCLUSIV


În acest context, Cătălin Deaconescu, consilier general PNL în cadrul PMB, a declarat că edilul Gabriela Firea minte când spune că testarea COVID-19 este gratuită.

Deaconescu, pe Facebook: "Gabriela (tranda)Firea își continuă propanganda mincinoasă pe tema siguranței elevilor.

Deși hotărârea adoptată săptămâna trecută de Consiliu, la propunerea Gabrielei Firea, prevede în mod clar că elevii care doresc testare trebuie să achite direfența dintre costul testării și cei 200 lei oferiți prin ASMMB, candidatul PSD insistă să mintă cu nerușinare, vorbind de testări GRATUITE!

Mai mult, chiar Gabriela Firea a precizat în ședința de Consiliu general că testările în București costă de la 400 lei în sus, deci unde e GRATUITATEA?".