Revoltă la Iași împotriva lui Tudorel Toader. Mesaj cu „#Demisia, Tudorel” pe casa fostei slugi PSD și lângă Universitate


Revoltă la Iași împotriva lui Tudorel Toader. Mesaj cu „#Demisia, Tudorel” pe casa fostei slugi PSD și lângă Universitate

Tudorel Toader pare încolțit la Iași. Numeroase mesaje precum „Demisia” și „#Demisia, Tudorel” au apărut pe zidurile din jurul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, acolo unde fostul valet al PSD este în continuare rector.

Mesajele au aparut și în cartierele Copou, Independenței și în zona căminelor Universității din Iași.Totodată, mesaje similare au apărut și pe zidurile casei unde locuiește Tudorel Toader, potrivit ziare.com.

Amintim că Tudorel Toader ocupă încă din 2016 funcția de rector al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. El s-a autosuspendat din această poziție pe perioada exercitării mandatului de ministru al Justiției, dar după plecarea de la minister a revenit în funcție.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.