Rusofilul Igor Dodon a împărțit medalii sovietice în ziua în care R. Moldova a înregistrat recordul infectărilor cu Covid-19. Destrăbălarea românofobului

După ce a transformat R. Moldova în dezastrul Covid-19 al Europei, socialistul rusofil și românofob Igor Dodon a găsit de cuviință să-și facă cea mai destrăbălată campanie electorală, joi, când dincolo de Prut a fost înregistrat un nou record de infectări: 406 cazuri.

Mai exact, potrivit Cotidianul.md, Dodon a împărțit numeroase diplome medicilor (R. Moldova este campionă și la numărul de cadre medicale infectate), dar și medalii sovietice… veteranilor de război, în pofida comorbidităților aferente și fără să poarte mască de protecție sau să respecte o cât de mica distanțare socială.

CITEȘTE și Este cu adevărat România în urma Republicii Moldova în combaterea coronavirusului? O analiză a declarațiilor lui Ion Chicu

În pofida dezastrului Covid-19 din R. Moldova, amintim că Dodon și la fel de românofobul Ion Chicu, premierul socialist, au insultat incalificabil România, despre care au insistat cu obrăznicie că ar trebui să ia lecții anti-coronavirus de la administrația rusofilă de la Chișinău.