VIDEO Scandal pe Aeroportul din Bruxelles. Marian Ceaușescu a reușit să-l scoată din sărite pe Raed Arafat, care l-a amenințat cu poliția

Momente tensionate, pe aeroportul din Bruxelles, cu celebrul revoluționar și protestatar #rezist Marian Ceaușescu și doctorul Raed Arafat, a cărui demisie este cerută tot mai insistent de către opinia publică nemulțumită de felul în care au decurs intervențiile de urgență în cazuri dramatice de notoritate.

Marian Ceaușescu l-a filmat pe Arafat în timp ce acesta trecea de filtrele de securitate și mai apoi când aștepta să se îmbarce spre București. Revoluționarul i-a cerut „demisia”, iar Arafat i-a răspuns că va chema poliția și că va avea grijă să nu mai urce în avion. Marian a oprit filmarea în cele din urmă.


Vedeți video în cele ce urmează:Bâlbele sau incompetența crasă a echipelor coordonate de Arafat, soldate cu pierderi de vieți omenești, au fost urmate apoi de declarații publice mincinoase sau oțărâte din partea lui Arafat, care a refuzat categoric de-a lungul anilor să-și asume eșecul respectivelor intervenții.

Recent, într-un interviu acordat Antena 3, Arafat s-a victimizat lacrimogen spunând că este vizat de o acțiune de tipul „character assassination” – distrugerea concertată și premediată a reputației unei persoane sau unei instituții. „Găsiți explicația în wikipedia”, a explicat Arafat. 

„Nu sunt lipit de scaun, dar nu demisionez. Dacă sunt demis, e dreptul oricui să facă asta, să mă demită dacă vor. Ce consider după tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă este că atacurile sunt intensificate, pentru că atacurile sunt, de foarte mult, cu mesaje prestabilite. Mesaje coordonate precum <de prea mult timp este, a îmbătrânit, să vină tinerii> sau <a făcut ceva bun, a făcut SMURD-ul, dar acum nu mai știe, trebuie să plece> au fost mesaje prin social media. Apoi s-au intensificat după apariția faimosului film înainte de comemorarea de la Colectiv, pe care cineva l-a avut și l-a dat abia atunci. Eu trebuie să clarific ceva: nu conduc IGSU. Eu coordonez DSU. IGSU este condus de un general, care îl comandă”, a mai spus Raed Arafat.

Raed Arafat admite că în cazul în care va fi dat afară, va pleca în altă țară, sunt oportunități, „unde nu mă consideră bătrân”.

„Sunt destule oportunități în altă parte, unde nu mă consideră bătrân. Și sunt convins că în secunda în care zic: <Sunt liber>, o să vină și altele. Varianta a treia ar fi să stau la UPU Târgu Mureș, dar după o lună, două o să mă toace. Probabil că asta o voi face după ce se decide, plecarea din țară. Nu există altă alternativă. Eu nu accept poziții date, la nivel statal. Nu negociez poziții. Dacă este să mă duc afară, mă duc pe efort propriu. Mă duc în primă fază la Târgu Mureș și știu cum să rezolv o treabă și să fac ceva util”, a răspuns Arafat.

CITEȘTE ȘI: Delirul unui eternizat într-o funcție publică. Arafat a plâns la Antena3, reclamând că se încearcă asasinarea lui