Sondaj de ultimă oră. PSDragnea, pe făraș: a atins un MINIM ISTORIC. Ce scor au PNL și USR-PLUS în cursa spre Bruxelles


Sondaj de ultimă oră. PSDragnea, pe făraș: a atins un MINIM ISTORIC. Ce scor au PNL și USR-PLUS în cursa spre Bruxelles

Grupul infracțional PSDragnea este pe făraș. Un sondaj de ultimă oră, comandat de Europa FM, pune Partidul Scial Democrat pe jar. Concret, dacă duminica viitoare ar avea alegeri, PSD ar obține un minim istoric și anume 21,5%. PNL ar fi avea 25,2% și Alianța 2020 formată din USR-PLUS 17,7%.

Pe următoarele poziții sunt ALDE cu 12,7%, Pro România cu 11,2%, UDMR 5,1%, PMP 4,7%.

Sondajul a fost realizat de IMAS la comanda Europa FM pe un eşantion de 1010 persoane cu vârste de 18 ani şi peste, în perioada 18martie – 3 aprilie 2019. Interviurile au fost realizate prin telefon,utilizând metoda CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing). Marja de eroare este de +/- 3,1%. Eşantionul este probabilist, multistratificat, cu extragere aleatoare a persoanei.

Nota redacției: Inițial a fost furnizată presei o imagine conform căreia PNL și USR-PLUS ar fi la egalitate cu un scor de 25,2%. De fapt, PNL are 25,2%, iar USR-PLUS 17,7%.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.