Toată lumea s-a trezit cu noaptea-n cap! Actorul Marius Manole, mesaj emoționant la 5 dimineața: „Deși am trei spectacole, azi, Romania ma gândesc doar la tine!”

Unul dintre cei mai talentați actori ai generației sale, Marius Manole, virulent și activ apărător al independenței justiției și luptei anticorupție, a postat la 5.40 un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook. Gestul actorului de a merge recent la Iași pentru a protesta contra PSD și a lui Liviu Dragnea, cu ocazia infamei manifestări electorale pesediste din 9 mai, a fost îndelung aplaudat virtual de cei care cred că democrația și statul de drept vor învinge în lupta cu structurile politice mafiote.

Marius Manole: „5:40. am emoții de parca am premiera. Și chiar am. Dacă astăzi ne am mobiliza, am merge la vot, am vota și pentru referendum și pentru europarlamentare, as începe și eu o viața noua! Fără sa mai stau prin Piața Victoriei, pe la mitinguri, proteste... și n as mai sta cu frica in sân , ca dintr o zi in alta, mai vine un OUG peste noi, care sa ne îngenuncheze definitiv.. Deși am trei spectacole , azi Romania, ma gândesc doar la tine!!! #romaniatrezestete”.