Tonomatul cu fise Ciutacu a ieșit din bârlog: după ce s-a cățărat pe victimele de la Colectiv, sluga penalului Ghiță apără mafia din sistemul de sănătate, generând panică și isterie

După ce s-a cocoțat pe victimele de la Colectiv, cu o morbiditate direct interesată, notoriul tonomat cu fise Victor Ciutacu iese din bârlog și, laolaltă cu Gâdea&Co (slugile fostului turnător securistoid Dan ”Felix” Voiculescu) apără mafia din sistemul de sănătate și pe interlopii PSD-iști care au patronat, prin jaf ca la drumul mare, devalizarea și distrugerea acestuia. De asemenea, este limpede pentru toată lumea că Ciutacu a fost reactivat pentru a scuipa pe sticlă tot soiul de conspirații și tâmpenii cu scopul premeditat de a genera panică și isterie.

Jurnalistul Mircea Marian (Newsweek) amintește, pe Facebook, adevăratul profil al numitului Ciutacu, trompeta penalului Sebastian Ghiță:

A ieșit din vizuină și asistatul social cu BMW, Victor Ciutacu. Cu discurs de final de lume, el fiind cocoțat pe victimele de la Colectiv și dând lecții.

Nu l-aș fi luat în seamă pe acest v*erme ieșit din mizeria lui Ghiță și Felix. Dar e reprezentativ pentru isteria si panica creată artificial, cu intenție, de asemenea personaje.

În România, suntem o mână de ziariști care scriem de ani buni despre nenorocirile din sistemul medical de stat, care am anticipat dezastrul. Sistemul era, oricum, criminal: intrai în spital și îti jucai viața la ruleta rusească cu nosocomialele.

În timp ce noi scriam, domnul Ciutacu făcea interviuri - așa se zice la moguli când îl pupi în c*r pe vreun hoț - cu alde Nicușor Constanetinescu, cel care a prăduit celebrul spital județean Constanța. Unde și acum PSD gestionează banu, iar pacienților le cade tavanul în cap, împreună cu pisici - cred că vă aduceți aminte de povestea asta incredibilă. Pe toți ăștia de au jefuit spitalele de stat - să nu uităm: vreo 310 sunt ale baronimii locale, sub 60 la ministerul Sănătății - Ciutacu, Gâdea și gașca lor i-au protejat mediatic, cum îi prindea cineva cu mâna în dulapul cu bani. Duicu, Pintea, Beuran, Sorin Oprescu, basca patronul spiritual al intregului sistem, Raed Arafat.

Acum, băieții au simit miros de sânge și au ieșit la linșaj. Pentru ca stăpânii lor să se întoarcă și să le arunce și lor ceva, un colț de pâine, niște contracte de milioane de lei pe bani publici. Și, după covid, wow...ce jaf va fi în numele pregătirii de o nouă pandemie”.