Uite COVID-ul, nu-i COVID-ul! A3 și site-ul lui Chirieac au mințit că un candidat PNL-USR-PLUS la o primărie de sector a fost depistat pozitiv cu SARS-CoV-2


Uite COVID-ul, nu-i COVID-ul! A3 și site-ul lui Chirieac au mințit că un candidat PNL-USR-PLUS la o primărie de sector a fost depistat pozitiv cu SARS-CoV-2

Postul de televiziune Antena 3 a lansat ieri "știrea" potrivit căreia candidatul PNL-USR-PLUS pentru Primăria Sectorului 5, Cristian Băcanu, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Inițial, Antena 3 vehicula că Băcanu este suspect de COVID-19. Știrea a fost rostogolită și de site-ul fostului jurnalist Bogdan Chirieac, unde se insinua chiar că Băcanu se va retrage din cursa pentru funcția de primar al Sectorului 5, pentru ca apoi să se revină și să se spună doar despre o retragere temporară din campanie.

Pe de altă parte, Cristian Băcanu a venit vineri, 28 august, cu precizări pe pagina sa de Facebook, unde a confirmat că a făcut testul COVID-19, dar a ieșit negativ, fiind astfel vorba despre o nouă intoxicare lansată de trompetele fostului pușcăriaș Dan Voiculescu.

Băcanu, pe Facebook: "Sunt bine, mulțumesc de întrebare Antena 3 și DCNews! Zvonurile despre retragerea mea din cursă pe motiv de Covid au fost mult exagerate. Nu-mi pare deloc rău că stric calculele contracandidaților mei și mă bucur mult că zilele viitoare voi fi din nou alături de locuitorii sectorului 5!

Ieri, pe fondul unei stări generale proaste, m-am testat de COVID-19 într-unul dintre spitalele bucureștene și, din fericire, pot spune cu bucurie că rezultatul este unul negativ. Le mulțumesc cadrelor medicale pentru profesionalismul de care au dat dovadă, colegilor din PNL care m-au sunat să mă încurajeze și cetățenilor din sector care mi-au trimis mesaje după ce au auzit știrea.

Să ne vedem cu bine pe stradă în această perioadă și la vot în 27 septembrie!".

De altflel, nu este de mirare că Antena 3 și DCnews scot aceleași manipulări din laboratoarele de propagandă, căci, așa cum veți vedea în următoarea imagine, site-ul fostului jurnalist Bogdan Chirieac are sediul în aceeași clădire cu partidul lui Dan Voiculescu, la Piața Presei Libere din București:

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.