Un disident anticomunist îl desființează pe securistoidul Meleșcanu: E cea mai longevivă pușlama comunistă, după Ion Iliescu, aflat mai aproape de grâul din colivă

Disidentul anticomunist și jurnalistul Neculai Constantin Munteanu (din 1980, principala voce a postului Radio România Liberă din München) îl desființează pe dubiosul securistoid Teodor Meleșcanu, pe Facebook, avertizând că acesta ”este cea mai longevivă pușlama comunistă, după Ion Iliescu”.

Vă prezentăm comentariile lui Neculai Constantin Munteanu:

”...și, iată, Teodor Meleșcanu, 79 de ani, a ajuns la al șaselea partid! Cea mai longevivă pușlama comunistă, după Ion Iliescu. Aflată încă în pâine, spre deosebire de Ion Iliescu, aflat mai aproape de grâul de colivă.

Deci, Meleșcanu: PDSR, Alianța pentru România, PNL, ALDE, Forța Națională.

Și al șaselea? Cu al șaselea e o chestie. Și Iliescu, și Meleșcanu îl fac uitat în biografiile lor mai mult sau mai puțin oficiale, deși e partidul lor de suflet! Da, da, da, este vorba de Partidul Comunist Român. De ce-i jenează să-și asume trecutul lor de comuniști e un mister. Pe care, poate, doar papa Freud l-ar putea lămuri”.