VIDEO. Cartelul abjecțiilor media. Mihai Gâdea s-a aliat cu Silviu Mănăstire în acțiunea de terfelire a lui Clotilde Armand


VIDEO. Cartelul abjecțiilor media. Mihai Gâdea s-a aliat cu Silviu Mănăstire în acțiunea de terfelire a lui Clotilde Armand

Ochii vicleni ai celui care a făcut din pupincurism o artă și din manipulare un instrument perfect de menținere într-un prizonierat voluntar a sute de mii de oameni, nostalgici comuniști sau speriați de baubauri occidentale, au sclipit ticălos și victorios, luni seară, când a anunțat „bomba” care ar fi explodat în fața unei mari speranțe a politicii autohtone.

„Ridică mari semne de întrebare despre o persoană care ar fi trebuit să reprezinte o speranță destul de importantă pentru politica românească și pentru adminstrația românească. Este cineva căreia îi explodează o bombă în față. Iar întrebarea jurnaliștilor - aveți ceva pe conștiință - este o întrebare legitimă”, a gângurit fericit Mihai Gâdea, omul de casă al securistului hoțoman Dan Voiculescu și principala trompetă de propagandă a intereselor politice și financiare ale acestuia.

Gâdea manipulează ca la carte. VIDEO AICI. Face asta de când nici nu mai știm și practic jonglează lejer cu tehnicile specifice și mințile oamenilor. Începe prin a o lăuda pe Clotilde Armand (căci ea ar fi speranța doborâtă de pe soclu de colegul lui Gâdea de presă cu tarif, Silviu Mănăstire, de la B1tv) - „este o femeie frumoasă, magnetică” - pentru a crea impresia că ar fi fost cumva de partea ei, ba chiar i-ar fi remarcat personalitatea fascinantă, până a aflat acele lucruri îngrozitoare devoalate de Mănăstire în emisiunea de duminică seară.

Am scris și noi despre asta. AICI și AICI. Și noi considerăm dezvăluirile lui Mănăstire importante, dar din alt punct de vedere. Sunt dovada odioasă a felului în care se încearcă compromiterea unui candidat onest cu fapte dramatice vechi de care nici măcar nu a fost responsabil în mod direct (fapt constatat și de procurorii care au anchetat moartea angajatului decedat de la Distrigaz). În vreme ce despre candidatul PSD, odiosul Daniel Tudorache, și faptele penale ale acestuia, de dată multă mai recentă, toată lumea pare să fi uitat.

„A mers (C. Armand, n. red) într-o emisiune de televiziune. Pe finalul emisiunii, moderatorul aduce în centrul dezbaterii  un episod de care, în mod evident, doamna C. Armand nu ar fi vrut să-și aducă aminte, de acum mulți ani de zile pe când era unul dintre directorii de la Distrigaz. Era o știre despre o explozie în care a murit în om, un angajat la Distrigaz. Nu trebuie să fii mare psiholog și să-i vezi chipul doamnei în „fereastră” înspăimântat de ceea ce vede în ecranul televizorului”, spune Gâdea, subliniind că „descoperirea” lui Mănăstire a fost difuzată inițial duminică seară, când nu s-ar fi uitat așa multă lume, motiv pentru care, fiind ditamai „bomba” de presă, ar trebui văzută de un public cât mai numeros. „Lucrurile trebuie să fie văzute. (...) Atunci când un jurnalist face un lucru interesat este bucuria mea să difuzez acest lucru, ceea ce voi face și în această seară, din emisiunea lui Silviu Mănăstire”, a mai spus Gâdea.

„Bomba” B1Tv este redată la Sinteza Zilei cu mimica lui Armand mărită și încercuită să vadă toată lumea „șocul” de pe chipul politicienei.

Invitații în studio, clasicii antijustiție Mirel Curea, Ana Maria Roman, Mugur Ciuvică, abia dacă respiră pe timpul difuzării bombei. Niște cabotini penibili și triști pe care nu i-am auzit să comenteze despre candidatura lui Piedone, printre vinovații deja condamnati în primă instanță de moartea a 65 de tineri la Colectiv. Dar candidatura lui Piedone nu interesează pentru că nu periclitează niciun interes.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.