VIDEO devastator pentru Răzvan Cuc: ministrul a mers la fosta șefă a Tarom, Mădălina Mezei, cu care s-a întâlnit în fața casei!

ZiuaNews.ro publică o înregistrare video în care apar ministrul Răzvan Cuc și fosta șefă a Tarom, Mădălina Mezei, în timp ce discutau în stradă, în fața vilei acesteia din urmă.
Filmarea este realizată dintr-o mașină parcată nu foarte departe. Așa cum puteți observa, Răzvan Cuc stă sprijinit de jeep, cu brațele încrucișate, în timp ce Mădălina Mezei gesticulează. Potrivit ZiuaNews.ro, întâlnirea a avut loc în seara de dinaintea votului la moțiunea de cenzură. 

Vă reamintim că DNA s-a autosesizat în urma dezvăluirilor făcute recent de Mădălina Mezei, care îl acuză pe Răzvan Cuc că i-a solicitat în repetate rânduri să găsească metode pentru a sabota trei zboruri, doar pentru ca unii parlamentari ai opoziției să nu poată ajunge la București, pentru a vota moțiunea care a cauzat prăbușirea Guvernului Dăncilă.

De asemenea, reamintim că Răzvan Cuc a dat, într-un final, declarații de presă, prilej cu care i-a scăpat nu un porumbel, ci ditamai avionul, recunoscând că i-a cerut Mădălinei Mezei să-i prezinte lista parlamentarilor opoziției care intenționau să se deplaseze la București cu cele trei aeronave cărora le pusese gând rău.