VIDEO EXCLUSIV Bădălău continuă să insulte Diaspora printr-o atitudine batjocoritoare și prin minciună


VIDEO EXCLUSIV Bădălău continuă să insulte Diaspora printr-o atitudine batjocoritoare și prin minciună

Ministrul Economiei, baronul PSD de Giurgiu Niculae Bădălău, continuă să aibă o atitudine batjocoritoare la adresa Diasporei.

Concret, PSD-istul a fost așteptat miercuri în afara unui sediu de televiziune, inclusiv de protestatarul și revoluționarul Marian Ceaușescu, pentru a fi întrebat dacă își cere scuze pentru faptul că la una din petrecerile sale au fost jigniți românii plecați în străinătate de către un manelist aflat la eveniment. Amintim că manelistul cânta "să vină Diaspora, că noi ne p…m pe ea".

Astfel, Niculae Bădălău a răspuns "scuze, domnu' Marian!" și a mințit intrând în mașină că nu a jignit Diaspora. Așadar, ministrul Economiei și-a cerut scuze într-un mod zeflemitor doar față de protestatarul Marian Ceaușescu pentru a scăpa mai repede de situație. Cât despre minciuna potrivit căreia nu a jignit românii plecați în străinătte, Bădălău se face că nu înțelege că i-a insultat cel puțin indirect prin organizarea unei petreceri la care a fost prezent acel manelist care a cântat respectivele versuri

Vă prezentăm video în cele ce urmează: 



De altfel, participând în cadrul unei emisiuni de televiziune, tot în cursul serii zilei de 17 iulie, Niculae Bădălău a declarat că nu are niciun regret că a jignit Diaspora și că are o problemă cu românii plecați în străinătate. De subliniat că, potrivit lui Bădălău, manelistul care a cântat versurile injurioase la adresa Diasporei locuiește în Londra. 

Niciun regret! Am explicat și o mai explic o dată. Lăsați-mă, eu cu diaspora am o problemă... dar nu, nu, nu, am extrem de multe rude care lucrează în Marea Britanie, inclusiv cel care a cântat-o locuiește în Marea Britanie cu toată familia: Caval, soția lui, amândoi copiii, soacra locuiesc în Londra. Era o petrecere privată, pe la 5 dimineața, eu nici nu cred că la ora aia mai eram la petrecere, cineva filma și dădea direct pe net. Ce au avut acolo și cum erau spiritele și cât erau de bine dispuși e greu de spus. El cu toată familia locuiește în Londra”, a declarat ministrul Niculae Bădălău, pentru B1 TV.

Redăm filmarea cu momentul insultei la adresa Diasporei la petrecerea lui Bădălău:



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.