VIDEO EXCLUSIV Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a căzut cu liftul în clădirea Prefecturii


VIDEO EXCLUSIV Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a căzut cu liftul în clădirea Prefecturii

Protestatarul Marian Moroșanu, zis și Ceaușescu, a fost prezent astăzi la Prefectura Capitalei, de unde a relatat faptul că liftul instituției, care ar fi chiar nou, s-a prăbușit de la etajul 1 la subsol în momentul în care viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, s-a urcat în el.

Problema a fost rezolvată după 15 minute, iar la ieșirea din lift, Aurelian Bădulescu a precizat că nu este rănit, că totul e ok. 

Vedeți filmarea trimisă de Marian Moroșanu redacției Podul.ro:



Marian Ceaușescu, pe Facebook: "Liftul nou al Prefecturii a căzut de la etajul 1 până la subsol. În lift se afla viceprimarul Bădulescu împreună cu alte 3 persoane,care au stat timp de 15 minute până când a venit mecanicul care a rezolvat problema. La fața locului trecea nepăsător Inspectorul șef ISU Șchiopu Orlando Cătălin. După ce i-am atras atentia că se află persoane în lift a întrebat dacă totul este ok și a plecat".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.