VIDEO. Gabriela Firea a votat cu noaptea în cap, însoțită de zeci de gealați mascați care au sărit la bătaie


VIDEO. Gabriela Firea a votat cu noaptea în cap, însoțită de zeci de gealați mascați care au sărit la bătaie

Gabriela Firea a votat cu noaptea în cap la Colegiul Tehnic Mecanic Griviţa, unde cel mai probabil s-a ales pe ea, într-o atmosferă deosebit de tensionată creată de prezența a zeci de indivizi agresivi, trimiși să intimideze și să îndepărteze orice voce critică aflată la fața locului.

Cunoscutul protestatar și revoluționar Marian Ceaușescu a fost agresat de la primele secunde de Live, fiind împins și lovit de mai multe ori de gealații veniți s-o protejeze pe Firea.


 „Doamna Firea a venit să voteze și va plecat definitiv”, a spus Ceaușescu în liveul său de pe Facebook, în timp ce încerca să scape de un individ cu mască neagră care l-a șicanat și jignit în permanență.

Jurnalista Loredana Diacu, de la Epoch Times, a descris incidentul pe pagina sa de Facebook, comparând atmosfera de la secția de votare cu „epoca lui Dragnea” când infractorul venea la termenele de la ÎCCJ însoțit de cefe late agresive: 

Firea a fost în dimineață asta la vot flancată de băieți cu cefe late. Mă rog, a fost așteptată de ei. Nu unul, nu doi, mulți. Și agresivi, cu gură mare, puși pe scandal.

Ceaușescu și Fieger Săvulescu, prezenți acolo să filmeze, au fost sicanati, împinși. Și, evident, tot băieții cu cefe late se plângeau că ei sunt cei agresați. Cam cum face și Firea, de fapt, aceeași tehnică gen"băi, nenorocitule, vezi că ai intrat cu ficatul în cotul meu, nu ți-e rușine, porc de "câine" ce ești!"

Uitându-mă la imagini, am avut senzația că retrăiesc vremurile când Dragnea venea flancat de cefe late și la ICCJ, și la mtingurile electorale, la alegeri la Monet.

Așa e, când te simți iubit, vii cu bodyguarzi să te păzească.... Și le ceri cetățenilor cărora le-ai făcut viață coșmar să te mai voteze un mandat.

P.S. A, inițial se anunțase că Firea va vota la 10, dar na, femeia știindu-se atât de îndrăgită de popor, a dat țeapă presei și a venit la 7... csf, ncsf.. O, ba da, să votezi..”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.