VIDEO "Make a photo" Dăncilă, umilită de un cetățean: Am înțeles că vreți să facem o poză / NU, nu m-ați convins!


VIDEO "Make a photo" Dăncilă, umilită de un cetățean: Am înțeles că vreți să facem o poză / NU, nu m-ați convins!

Viorica Dăncilă s-a aflat în vizită electorală în comuna Buciumi din județul Sălaj. În cadrul vizitei, un cetățean, nemulțumit de guvernarea PSD a fost lăsat cu greu să se apropie de prezidențiabilă, dar în cele din urmă cei doi s-au confruntat. Sălăjeanul a reclamat faptul că PSD a îndatorat România, iar felul în care s-a apărat Viorica nu l-a convins refuzând invitația ei de a face o poză împreună la finalul discuției, relatează zalau24.ro.

Subliniem că sălăjeanul a încercat să se apropie de Dăncilă pentru a vorbi cu ea încă de când aceasta a ajuns în comună, dar a fost ţinut deoparte de staff-ul premierului. Abia după ce a ridicat tonul un membru din staff-ul premierului l-a convins să se calmeze şi i-a promis că va sta de vorbă cu prim-ministrul imediat după ce va vizita noua şcoală din comună.



Redăm dialogul dintre cetățean și Viorica Dăncilă:

„-Am înțeles că vreți să fiți președinta României. Vreți voturile noastre. A românilor!”, i-a spus localnicul premierului.

„-Vreau a celor care cred în alt viitor pentru această țară”, i-a replicat Viorica Dancila.

Localnic: „-Și care e viitorul copiilor noștri, dacă dumneavoastră, ați luat bani împrumut aproape în fiecare zi?”

Viorica Dăncilă „-Ce bani? Cine a luat bani cu împrumut?”

„Guvernul României, condus de dumneavoastră”, a replicat bărbatul.

Răspunsul Vioricăi Dăncilă nu a întârziat să apară, însă, de această dată, cu cifre exacte.

„Guvernul României a adus România la cel mai mic grad de îndatorare. A preluat această guvernare cu un grad de îndatorare de 37,4% din PIB, și acum gradul de îndatorare este de doar 35% din PIB. Cu toate acestea, am luat toate măsurile bune, inclusiv pentru PNDL-urile cu care s-au construit această școală (n.r.: noua școală din Buciumi), deci investițiile în comunități, am crescut pensiile și salariile, am crescut alocațiile, am crescut sumele destinate persoanelor cu dizabilități, am făcut lucruri bune, am investit în aparatură în spitale, am crescut salariile medicilor pentru a nu mai pleca din țară, pentru că acesta înseamnă viitorul copiilor noștri, să creem un nivel de trăi mai bun” a spus Viorica Dăncilă.

La final, când Viorica Dăncilă i-a propus bărbatului să facă o fotografie, a fost surprinsă de refuzul acestuia.

„Am înțeles că vreți să facem o poză!” a zis Viorica Dăncilă.

„-NU, nu m-ați convins”, a replicat bărbatul.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.