VIDEO. Protestul „Cred în Dumnezeu, nu în Covrig-19” în câteva fraze „memorabile” spuse de evlavioși putiniști, avocați Sputnik și videochatiste. „Te-ai căcat pe tine?! Nu sunt nici prostituată, jegosule, nici avocata lui Dragnea, idiotule! Să te ferească Dumnezeu să mă enervezi tu pe mine. Atât îți spun: te bat de te piși pe tine”


VIDEO. Protestul „Cred în Dumnezeu, nu în Covrig-19” în câteva fraze „memorabile” spuse de evlavioși putiniști, avocați Sputnik și videochatiste. „Te-ai căcat pe tine?! Nu sunt nici prostituată, jegosule, nici avocata lui Dragnea, idiotule! Să te ferească Dumnezeu să mă enervezi tu pe mine. Atât îți spun: te bat de te piși pe tine”

În a doua zi de proteste împotriva Legii carantinei și izolării în timpul pandemiei de COVID-19, propusă de guvernul liberal parlamentului (care a operat deja o serie de modificări), participarea a fost mai numeroasă, câteva sute de persoane, majoritatea fără măști de protecție și fără să fie preocupate să se distanțeze fizic, ocupând scuarul din Piața Victoriei pentru a-și scanda nemulțumirile.

Printre altele, participanții la protestele de duminică (și vineri - protest foarte restrâns, derulat pe trotuarul din fața Muzeului Antipa) contestă existența virusului, despre care spun că ar fi o invenție a unor forțe oculte mondiale care controlează omenirea, și se opun măsurilor de carantinare și de izolare, convinși că vor aduce un soi de „dictatură” sanitară, în care cadrele medicale vor dispune de bolnavi după bunul plac, acestora fiindu-le limitate o serie de drepturi și libertăți și chiar confiscate obiecte personale pentru decontaminare.

Jandarmeria a anunțat că a dat amenzi de peste 16.000 de lei participanților, pentru încălcarea regulilor sanitare.

Redăm mai jos câteva dintre „ideile” rostite la protestul de duminică pentru o imagine cât mai limpede a participanților și organizatorilor mai ales.

Vorbitor: „Dumnezeu vrea să ne vadă că avem sânge în vene.Vrea să ne vadă furioși, da?”.

Vorbitor aplaudat de mulțime: „Să-i dăm slavă lui Dumnezeu pentru toate. În al doilea rând pentru faptul că ne-a luminat mințile, sufletele, conștiințele să înțelegem că suntem manipulați. Să nu fim supărați pe frații noștri care încă nu înțeleg. Tre să înțelegi și juridic, și medical, și duhovnicește. E foarte greu”.

O doamnă hărțuiește echipa Digi24: „Niște lași, niște mincinoși. Nici măcar nu îndrăznesc să-și arate fața. Stau mascați la locul de muncă”

Altă protestatară aflată în apropierea hărțuitoarei: „Cu ce mă protejează masca, spune și mie că mai rău mă îmbolnăvește. Nu poți să respiri cu mască!”

Piața: „Opriți legea! Opriți legea!”

VIDEO AICI

Avocatul Dan Chitic (foto jos, ras în cap și cu cămașa albă), invitat des de Antena3 în perioada asaltului PSD asupra justiției din anii 2017-2019, în ultima vreme promovat intens de publicația kaghebistă Sputnik: „Avem prin acestă lege introdus statul de suspect pentru fiecare român în parte, ceea ce nu putem accepta. Fiți români! Respingeți legea carantinei” (la porțile PSD din Kiseleff).

Chitic și fugarul Daniel Dragomir, fost ofițer SRI, condamnat pentru fapte de corupție la trei ani și zece luni de închisoare cu executare, sunt fondatorii unui partid „patriotic” al cărui scop declarat de către membrii fondatori este „afirmarea voinței suverane a intereselor românilor în UE”. Biografia completă a lui Chitic o puteți citi AICI

Videochatista Oana Lovin: „Bravo Dane”/„Doamne ajută!”

Avocata antenistă Codruța Cerva într-un monolog halucinant, dar edificator în ce privește calitatea și educația inițiatorilor protestului „Covrig-19”, adresându-i-se jurnalistul Mălin Bot care documenta evenimentul: „Vorbește frumos, țărane. De ce ai venit aici, țărane? Te-ai căcat pe tine că ai fost udat de niște femei? Ăsta ți-este smardoiala din tine de bărbat coios ce ești? Ia zi pișăciosule, te mai sperii de puțină apă? Ai făcut pipilică pe tine că te-au speriat două femei, mă?! Ia zi măi pipilică! Codruța Cerva e numele meu. Și nu sunt nici prostituată, jegosule, și nici avocata lui Dragnea, idiotule! Să te ferească Dumnezeu să mă enervezi tu pe mine. Atât îți spun: te bat de te piși pe tine, prostule care ești. Nu cu apă, să te bat ca lumea fraiere! Taci dreacu din gură, sărăcia dreacului!”. VIDEO AICI

La protestul de vineri, de nervi că participarea a fost redusă și ca să atragă atenția asupra lor, Cerva și videochatista Oana Lovin au tăbărât pe Mălin Bot și l-au udat cu apă, incident în urma căruia celebrul jandarm bătăuș Răducu (pumni de fier) a sancționat-o pe autoarea de filme pentru adulți cu amendă.

Mălin Bot a anunțat că va depune plângere penală pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicire a combaterii bolilor.

 Despre Legea care suscită atâta interes și care ne interesează și afectează pe toți detalii AICI

Capturi video dintr-un excelent montaj realizat de Octavian Coman și din filmările realizate în Piața Victoriei de Mălin Bot (vineri, când a fost stropit cu apă, și duminică).

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.