VIDEO. Unionistul instigator George Simion plânge iar pe Facebook. De data asta pentru că nu are un telefon mai performant pentru live-uri de calitate


VIDEO. Unionistul instigator George Simion plânge iar pe Facebook. De data asta pentru că nu are un telefon mai performant pentru live-uri de calitate

Într-un live „sărăcăcios” pe Facebook, unionistul George Simion, candidat independent la recentele europarlamentare, se vaită cu nu-i prea merge iphone-ul depășit cu care a mai rămas după ce ar fi fost agresat pe Valea Uzului de mai mulți extremiști maghiari, în urmă cu câteva săptămâni.

Unionistul susține că două telefoane mobile i-au fost furate de agresori și că nu ar fi reușit să le recupereze încă.

El mai aberează că Podul.ro ar fi plătit de la Budapesta și că prezenta publicație ar face agenda Ungariei. Fără nicio probă, fără nicio dovadă, așa, doar din gură, supărat probabil pentru că jurnaliștii Podul.ro nu au scris pe placul lui, ba dimpotriva, au relatat corect ce a fost pe Valea Uzului, joia trecută, când Simion, alături de fostul europarlamentar Cătălin Ivan și fostul șef al Marelui Stat Major, generalul Mircea Chelaru, au forțat intrarea în cimitir, în fruntea românilor furioși care au rupt poarta de acces și s-au ales cu dosare penale. 

Podul.ro îl anunță pe marele unionist că fie scoate dovezile plăților de la Budapesta, fie va răspunde în instanță pentru afirmațiile sale calomnioase care pot aduce echipei și publicației grave prejudicii de imagine și credibilitate. 


„Facem liveuri și ne luptăm cu ce avem la îndemână. Am un iphone 5 care nu întotdeauna reușește să dea exact ce ne dorim noi ca și calitate și ca și transmisiune în direct”, spune Simion la debutul Liveului.

 „Îmi cer scuze pentru calitatea sunetului. Fac live-ul ăsta de pe un iphone 5. Iphone-ul 7 pe care l-am avut și de pe care făceam liveuri mi-a fost furat de către extremiștii maghiari”, reia pe un ton afectat tema telefonului la minutul 5.00 (aprox).

Întrebat de unul din spectatori despre Jandarmerie și prezența col. Sebastian Cucoș la fața locului, Simion expediază întrebarea, fără să dea de înțeles că prezența găzarului din 10 august la Valea Uzului i s-ar fi părut vreo clipă dubioasă.

SIMION în LIVE : „Vin bani din Ungaria cu care se plătește presa de la București. Vine un domn Imre și plătește la toate televiziunile și plătește pe numărul doi din statul român care a cedat printr-o semnătură drepturile la moștenirea Gojdu. (...) Incidentele de la Valea Uzului nu au fost niște incidente reale. Nu cădeți în capcana manipulării maghiare făcute prin voci aparent românești, prin doamna director de la teatrul din Sfântul Gheorghe care, vezi Doamne, a plâns, prin siteuri de limbă română care fac agenda Ungariei – Corbii Albi (corbiialbi.ro), Podul.ro, tot felul. Și domnul Lucian Mândruță a avut patru atacuri la adresa mea, patru postări, dar domnul Mândruță a fost rezonabil și miercuri vom avea o confruntare de idei...Păi eu sunt unealta rușilor? Io care am luptat cel mai mult cu propaganda Kremlinului?!...Deocamdată nu avem TELEFOANELE suficient de bune încât să facem niște liveuri mai performante dar vedem cum facem pentru săptămâna viitoare să-mi găsesc și un telefon mai performant. (aprox minutul 15.20) Sunt multe comentarii...dar dacă nu am TELEFON nu am cum să le citesc pe o parte din ele....”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.