VIDEO Viorica Dăncilă NU a citit de pe foaie și a comis o nouă gafă. Premierul a participat la consultările cu Klaus Iohannis


VIDEO Viorica Dăncilă NU a citit de pe foaie și a comis o nouă gafă. Premierul a participat la consultările cu Klaus Iohannis

Premierul României, Viorica Dăncilă, a participat miercuri la consultări cu președintele României, Klaus Iohannis, privind justiția și mai ales punerea în practică a rezultatului referendumului pentru justiție. 

Ulterior consultărilor, Viorica a susținut o declarație de presă în cadrul căreia, necitind de pe foaie, a comis o nouă gafă: "sunt obiective importante care presupune discuții instituționale și consens politic".

"Am discutat despre viitoarea configurație a Parlamentului European, dar și că este nevoie de consens și echilibru pentru România. Sunt obiective importante care presupune discuții instituționale și consens politic. Am subliniat ca atât aderarea la NATO și la UE a presupus consens politic. Va fi creat un grup cât mai repede sperăm să răspundă cât mai repede toate partidele politice", a declarat Viorica Dăncilă.

Vedeți video de la 4:00:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.