Viorica Dăncilă își păstrează abordarea ticăloasă: 10 august seamănă cu o lovitură de stat!


Viorica Dăncilă își păstrează abordarea ticăloasă: 10 august seamănă cu o lovitură de stat!

Viorica Dăncilă, candidata PSD la alegerile prezidențiale, a participat miercuri seară în cadrul unei emisiuni la Digi24 în care a reiterat că este de părere că protestul Diasporei din data de 10 august 2018 a reprezentat o tentativă de lovitură de stat. 

În momentul în care se forțează intrarea în Guvernul României, eu cred că acest lucru seamănă cu o lovitură de stat. Eu nu știu cine a greșit. Să plătească! N-am nicio suspiciune, nu este normal să judec eu. Anormal e să forțezi intrarea în clădirea Guvernului. Azi e Palatul Victoria, mâine e Palatul Cotroceni. N-am spus că toți din piață au avut această intenție, dar au existat persoane care s-au comportat violent. Uitați-vă la Vestele Galbene din Franța. Li se permitea să intre în clădirea Guvernului?

Jandarmeria să-și facă datoria, dacă unii au avut exces de zel, sunt convinsă că justiția îi va sancționa. Cei care au greșit trebuie să plătească.

Procurorii au acces la toate documentele, trebuie să contribuie la aflarea adevărului”, a precizat Viorica Dăncilă.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.