EXCLUSIV Vlogger român CENZURAT după ce a ACCEPTAT celebra ”invitație” a medicului Simin Aysel Florescu


EXCLUSIV Vlogger român CENZURAT după ce a ACCEPTAT celebra ”invitație” a medicului Simin Aysel Florescu

În urmă cu două zile, într-o postare între timp dispărută de pe rețeaua socială Facebook, medicul Simin Aysel Florescu de la Spitalul ”Victor Babeș” din București invita pe cei pe care dânsa îi numea ”necredincioși în covid” să meagă fără mască într-o secție ATI.

Fostul jurnalist de presă locală Alin Ciubotariu a postat că acceptă invitația medicului, deși NU se îndoiește de existența bolii covid19, ci de măsurile luate de Guvern și de poveștile panicarde propagate zi și noapte de presa plătită de guvernarea PNL. Jurnalistul a mai precizat că se află într-o grupă de risc și că, astfel, ar crește toate șansele ca „experimentul” să meargă în favoarea opiniei, considerate de el extremă, exprimată de doamna doctor de la Spitalul ”Victor Babeș”. 

Vă prezentăm postarea lui Alin Ciubotariu:

”Uite, eu, persoană cu comorbiditați, cu restricții respiratorii severe cauzate de anchiloza cutiei toracice, VĂ ACCEPT INVITAȚIA[...]

Cu toate că, după ce am umblat câteva zile bune prin aglomerația și transportul public al unuia din cele mai active focare din Europa, Malmö, fără măști, mănuși și alte asemenea accesorii de fetiță speriată, pot să spun că ceea ce mâncați voi despre pericolul care planează ASUPRA TUTUROR (nu am afirmat că virusul nu există și nici că asupra unora, cu cu anumite afecțiuni anterioare și cu o anumită vârstă, nu poate avea efecte fatale) al virozei actuale noi, ăștia încă normali la cap, ducem la analize de coprocultură. 

Aștept datele de contact ale persoanei care mă va însoți pe secția ATI. Persoana în combinezon, cu mască și ochelari. Eu vin cu hainele civile.  restul dintre voi, care au mai rămas cu mintea în hățuri, share this. Să  nu spună după aia că nu s-a oferit nimeni. Hai să îi facem pe panicarzi de... ce mănănâncă ei când spun că a crescut numărul de covizi/ha la două zile după adunarea electoratului republican la Tulsa”.

Medicii care au partajat postarea originală au fost și ei înștiințați de dorința jurnalistului de a accepta invitația lansată de doamna Florescu. Apropiați ai acestora i-au contactat și în privat primind răspunsul că ”vom face, vă anunțăm în ce condiții”.

Însă, la scurt timp după, contul jurnalistului a început să fie atacat de raportări abuzive succesive și, la circa 24 de ore mai târziu, postarea a fost cenzurată și contul său suspendat pentru 30 de zile. În cursul serii de 16 iulie atât contul său cât și contul soției sale (care nu este nici jurnalist nici persoană publică în vreun fel) au fost șterse cu totul pe motiv că nu ar aparține unor oameni reali.

La încercarea de a-și accesa contul, jurnalistul a fost înștiințat că i-a fost compromis contul, asta deși acest lucru nu prea se putea întâmpla întrucât acesta practică „igiena securității” - respectiv folosește parole lungi, autentificare cu mai mulți factori, monitorizare atentă a tuturor conexiunilor și alte practici altfel standard în industrie.

„Nu înțeleg ce anume era ‹instigare la ură› în a accepta o invitație pe care distinșii medici de la Victor Babeș clar nu au făcut-o în glumă – din moment ce s-au îngrijit ca ea să ajungă virală în rândul presei miluite precum Digi24. Mesajul meu rămâne valabil. În continuare accept invitația doamnei Florescu și mai precizez o dată că sufăr de o afecțiune autoimună degenerativă, cu complicații. Spondilită Anchilopoetică stadiul IV, formă axială, cu restricție respiratorie severă și complicații apărute în decursul a un deceniu de boală cronică. În aceste condiții, experimentul are clar șanse să meargă așa cum ne amenință distinșii doctori, nu? De ce se tem?”, a precizat Alin Ciubotariu, în exclusivitate pentru Podul.ro.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.