ȘPAGĂ fără rușine în plină pandemie! Firea ia banii bucureștenilor și îi bagă în buzunarul pușcăriașului securist Felix Voiculescu. Publicitate nesimțită la A3


ȘPAGĂ fără rușine în plină pandemie! Firea ia banii bucureștenilor și îi bagă în buzunarul pușcăriașului securist Felix Voiculescu. Publicitate nesimțită la A3

Deși ne aflăm în plină pandemie Covid-19, primărița PSD-istă a Capitalei – Gabriela Firea, consoarta baronului Pandele – ia banii bucureștenilor și, în loc să-i dea la spitale, îi bagă în buzunarul fostului turnător securistic Dan Voiculescu, ex-pușcăriaș de drept comun, pentru reclame nesimțite la Antena 3, avertizează jurnalistul Mircea Marian (Newsweek), pe Facebook:

”Din obligație profesională, am fost nevoit să deschid televizorul și să mă uit la știri. Am nimerit pe Antena 3 și primul lucru pe care l-am văzut a fost o lungă reclamă, siropoasă și lipsită de sens, la Primăria Capitalei și la spitalele din subordine.

Bineînțeles, știam fenomenul reclamelor plătite de madame Firea/ primarii de sector la televiziuni, o șpagă fără rușine, dar acum am avut percepția dureroasă a ceea ce se întâmplă: în plină pandemie, Firea ia banii bucurestenilor și, în loc să-i dea la spitale, îi bagă în buzunarul turnătorului Felix, iar Gâdea și Mircea B. miorlăie frumos.

Puteau, cu o dâră de decență, să oprească difuzarea acestei reclame, acum, și să o amâne, ca să nu ne enervăm. Nu le pasă”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.