Demență mizerabilă: propaganda Moscovei anunță că România va fi sfâșiată teritorial de o alianță Rusia-Ungaria-China-Germania! Halatul, cât costă halatul, tovarășe Șpagarin?


Demență mizerabilă: propaganda Moscovei anunță că România va fi sfâșiată teritorial de o alianță Rusia-Ungaria-China-Germania! Halatul, cât costă halatul, tovarășe Șpagarin?

Isterizat la culme că președintele Klaus Iohannis a taxat cu duritate, la distanță de numai câteva zile, atât China comunistă, care se cațără pe cadavre în timp ce-și intensifică propaganda, cât și Ungaria lui Viktor Orban, care îi instrumentalizează pe PSD-iștii lui Ciolacu și regizează matrapazlâcuri anti-românești la Chișinău, cu largul concurs al Rusiei și al brelocului Dodon, pușcăriașul și propagandistul putinist Adrian Severin se pretează la o nouă mizerie incalificabilă.

Mai exact, infractorul de drept comun Severin (aka ”Șpagarin”, odinioară ideolog al PSD, vicepreședinte al PE și ditamai ministrul de Externe) anunță că, din ”vina” lui Iohannis, o largă coaliție internațională alcătuită din Rusia, Ungaria, China și Germania va face front comun împotriva României pentru a-i lua Transilvania. Mai mult chiar, putinistul debitează că SUA și NATO nu ar fi partenere de încredere pentru România, care ar risca să ajungă din nou cu granițele mutilate, cum s-a întâmplat după 23 august.

Iată cum se reproduce Severin, vedeta Sputnik, pe Facebook:

”Iar atunci când Rusia, Ungaria și Germania, cu spatele acoperit de China, vor face front comun împotriva României, integritatea teritorială a României va fi amenințată nu de secui, ci chiar de românii ardeleni ‹miticofobi›, seduși de ideea Transilvaniei autonome, întreținută subtil de vechea strategie germană vizând fragmentarea politică a Europei centrale. (…)

Fi-va, oare, America aptă să ofere României garanții în compensație? Fi-vor oare asemenea garanții mai eficace decât cele anglo-franceze dintre cel două războaie mondiale, care ne-au lăsat la discreția Pactului Ribbentrop-Molotov? A încercat Klaus Iohannis să aibă un 23 August al său (oricum redus la retorică), ori a înțeles să ofere lui Donald Trump un avans, sau mai degrabă o speranță, în așteptarea unei oferte serioase?”

Halatul, cât costă halatul, tovarășe Șpagarin?

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.