Dan Alexe explică misteriosul leșin al lui Ciolacu: Nu pui omul să citească mahmur ce nu pricepe, cu reflectoare-n ochi, într-o duminică dimineața!


Dan Alexe explică misteriosul leșin al lui Ciolacu: Nu pui omul să citească mahmur ce nu pricepe, cu reflectoare-n ochi, într-o duminică dimineața!

Scriitorul și jurnalistul Dan Alexe explică, pe Facebook, motivele pentru care i s-a făcut rău în direct șefului PSD-ist Marcel Ciolacu:

”Marcel Ciolacu a leșinat azi în direct încercând să citească din niște terfeloage programul PSD.

Eu, pentru că vin de acolo (deci nu pot fi acuzat de rasism anti-buzoian) și îi știu neamul și teapa, vă zic așa: ce se face cu el e neomenește. Păi duminica e ziua în care te repari după cheful de sâmbătă, tu nu pui omul să citească mahmur ce nu pricepe, cu reflectoare-n ochi, într-o duminică dimineața.

Se și vedea atmosfera insuportabilă, iar Ciolacu e om de exterior, el a fost șef pe spațiile verzi în Buzău, e învățat cu vegetația luxuriantă din plămânul târgului numit Crâng, el e o creatură care știe natura, mai o tăvăleală în iarbă, mai o vânătoare la munte cu Hayssam. Nu-i bagi lui sub nas hârtii cu litere mici de față cu lumea”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.