Un lider PNL își cere scuze pentru prezența impostorului Alexandru Cumpănașu pe lista consilierilor privind cheltuirea banilor de la UE: "Am confirmarea că va fi ejectat, așa cum merită!"


Un lider PNL își cere scuze pentru prezența impostorului Alexandru Cumpănașu pe lista consilierilor privind cheltuirea banilor de la UE: "Am confirmarea că va fi ejectat, așa cum merită!"

CNMR, condusă de Alexandru Cumpănașu, a fost desemnată printr-o decizie a premierului Ludovic Orban, publicată în Monitorul Oficial pe 27 aprilie, să facă parte dintr-un organism consultativ, coordonat de Ministerul Fondurilor Europene.

CITIȚI ȘI: Acuzatul e cel mai bun consultant: Cumpănașu a devenit sfătuitor al guvernului cu privire la cheltuirea banilor UE

În acest context, candidatul PNL la Primăria Sector 6, Ciprian Ciucu, a transmis că își cere scuze pentru greșeala PNL de a-l include pe Cumpănașu pe lista de consilieri privind modul în care trebuie cheltuite fondurile europene. Ciucu a precizat că Guvernul a făcut greșeala de a nu revizui lista celor care urmau să ofere consultanța respectivă, preluând o listă mai veche. 

Totodată, liberalul a atras atenția că a primit confirmarea că impostorul Cumpănașu va fi dat afară din poziția ce i-a fost atribuită de Guvern

Ciucu, pe Facebook: "Cumpănașu este un impostor, asta este deja bine stabilit. Prezența lui în acel consiliu consultativ a fost o scăpare birocratică. Când am văzut am pus mana pe telefon să mă informez la sursă: Coaliția_pentru_Parazitarea_Romaniei a lui Cumpănașu a fost în trecut în acel consiliu. Lista cu noul consiliu reprezintă o actualizare superficială a fostei liste. Mda, colegii mei politicienii nu s-au uitat cu atenție și au semnat ce au pregătit functionarii. Ne asumăm greșeala, îmi cer scuze.

Am confirmarea și promisiunea că impostorul va fi ejectat, așa cum merită".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.