Rusofilul Dodon a luat-o pe arătură la propriu, cu tot cu securiști! A intrat cu un alai de mașini până în mijlocul unui câmp abia arat


Rusofilul Dodon a luat-o pe arătură la propriu, cu tot cu securiști! A intrat cu un alai de mașini până în mijlocul unui câmp abia arat

Cortegiul prezidențial al lui Igor Dodon a intrat direct printr-un ogor proaspăt lucrat în satul Sofia din raionul Drochia, unde cel mai opulent rusofil din R. Moldova a întreprins miercuri o vizită propagandistică.

Fără să-l intereseze deloc de faptul că și-a bătut joc de munca unor oameni, Dodon s-a lăudat pe Facebook cu noua sa pandalie, potrivit Deschide.md, postând un video și poze în care se observă că mașinile SPPS (nu mai puțin de 6 autoturisme) l-au adus exact în mijlocul terenului, pentru a le ține muncitorilor o cuvântare regizată și populistă.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.