După ce a infestat întreaga planetă, China comunistă se pregătește să spulbere mișcările democratice din Hong Kong! Să nu-i uităm pe agenții de influență PSD-iști ai satrapilor de la Beijing


După ce a infestat întreaga planetă, China comunistă se pregătește să spulbere mișcările democratice din Hong Kong! Să nu-i uităm pe agenții de influență PSD-iști ai satrapilor de la Beijing

Regimul comunist de la Beijing se pregătește să pună capăt mișcărilor democratice din Hong Kong. Mai exact, după ce au infestat și au băgat în carantină întreaga planetă, stingând economia internațională, satrapii de la Beijing depun eforturi, chiar sub pretextul luptei împotriva chinavirus, pentru a introduce în Hong Kong notoriul sistem de supraveghere care funcționează în China comunistă.

Jurnalistul Mircea Marian (Newsweek) avertizează, pe Facebook, că nu trebuie să-i uităm pe unii dintre cei mai prolifici agenți de influență ai comuniștilor de la Beijing – de la Victor Ponta până la Gabriela Firea, Viorica Dăncilă și pușcăriașul Liviu Dragnea, personaje care au permis Chinei să folosească România ca pe un cap de pod în Uniunea Europeană.

Vă prezentăm comentariile jurnalistului:

”În deplina tăcere a presei din România, regimul de la Beijing se pregătește să pună capăt mișcărilor democratice din Hong Kong, să introducă acolo sistemul de supraveghere care funcționează în China comunistă și să o termine, de facto, cu lozinca ‹o țară, două sisteme›. Va fi un singur sistem: dictatură/regim polițienesc.

Ce vrea Beijingul: să permită securității să acționeze liber în Hong Kong și să impună o lege prin care primești ani grei de pușcărie pentru activități considerate subversive/ afectând siguranța națională. Legea ar urma să intre în vigoare înainte de alegerile din septembrie din Hong Kong. Deci, în loc să aibă un pic de jenă pentru dezastrul mondial pentru care sunt responsabili, comuniștii chinezi profită de haos ca să pună capăt democrației din Hong Kong, cât mai era ea...

Povestea asta are, pentru mine, două concluzii. Unu: e bine să îi ținem minte pe cei care au făcut jocurile Chinei în România, de la Ponta la Firea, și de la Dăncilă la Dragnea. Practic, au permis Chinei să se folosească de România ca un cap de pod în UE.

Doi: dacă ne uităm pe datele privind comerțul, nu ne-am ales cu mai nimic din zisele relații privilegiate construite de Ponta și Dragnea, din 2012 încoace. Probabil, unii, pe persoană fizică au avut avantaje... Eu nu spun să întoarcem cu 180 de grade politica față de China, dar cert trebuie schimbată abordarea slugarnic-stupid-admirativă din vremea PSD”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.